2012. szeptember 10., hétfő

Faces from Niue


Mikor a szigetre érkeztem, minden arc egyformának tűnt, időbe telt, mire felfigyeltem arra, hogy itt is sokféle egyéniség tükröződik a tekintetekben. Már egy ideje igyekszem embereket is lencsevégre kapni, de ahogy az tudott dolog, itt amellett, hogy roppant kedvesek, igen zárkózottak, ha a privát életterükről van szó.


Csak sok együtt töltött idő, kommunikáció, közvetlen modor az, amivel a bizalmuk elnyerhető, amivel közel lehet kerülni egyes emberekhez annyira, hogy lehetőséget adjanak portré elkészítésére. 
Ezen dolgozom jelenleg is, hiszen egyik tervem egy portré sorozat elkészítése az itt élő emberekről. Míg a megfelelő kapcsolatok ki nem alakulnak, nincs más, mint titokban ellopott tekintetekben megmutatni Niue arcát.

Íme hát néhány kép, melyek minőségéért és méretéért előzetesen is elnézést kérek a kedves olvasótól. Most az egyszer sokkal fontosabbnak tartottam a témát, mint a minőséget.
Bízom abban, hogy ezekkel a képekkel is sikerül némiképp láttatnom a niuean emberek egyszerű, nyugodt, de annál barátságosabb érzelmi világát.







































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése