2012. december 21., péntek

Év vége – 2012


Egy évvel ezelőtt gondolni sem mertem, hogy majd jön egy nap, amikor a világ másik oldaláról köszöntöm azokat a kedves ismerős és ismeretlen embereket, akik olvassák és feltehetően érdekesnek, időnként izgalmasnak találják bejegyzéseimet.


Ma már biztosan tudom, hogy érdemes volt életem talán legjelentősebb változását követő történéseket, az új élettér csodáit - ebben a formában rögzítve -, megörökíteni. Az eredetileg szűk családi körnek és barátoknak szánt napló mára kinőtte magát és több mint félezer, napról-napra növekvő magyar olvasótábort tudhat magáénak. S, akkor még nem említettem a különböző kontinensekről rendszeresen visszatérő látogatókat.

Emlékszem, hónapokkal ezelőtt nagy izgalommal osztottam meg családommal a századik látogató megérkezését, de remélni sem mertem, hogy ilyen mértékben fog terjedni az érdeklődés a bejegyzések iránt.

Néhány visszajelzés arról is megerősített, hogy jó az, amit csinálok. Örömmel látom, hogy a blog valóban elnyeri az olvasóim folyamatos érdeklődését, sőt újakat vonz, ezért ígérhetem, hogy  a következő év sem telik el a Niue-Life Blog-ban új bejegyzések nélkül. Ígérem azt is, hogy továbbra is érdekes és látványos dolgokról számolok, be, hiszen ezen a piciny szigeten szinte minden érdekes és látványos egy idegen számára.

Most viszont a 2012. év utolsó bejegyzéseként nincs más teendőm, mint őszintén megköszönni kedves olvasóm rendszeres látogatását, a dicsérő és biztató visszajelzéseket és egyben személyesen tolmácsolni jókívánságaimat. Így tehát:

Köszönöm Önnek, Neked kedves olvasó a megtisztelő érdeklődést.

Békességben és boldog családi körben eltöltött Karácsonyi Ünnepet, valamint gondoktól mentes, boldog jövőt hozó, szerencsés Új Évet kívánok.  



1 megjegyzés:

  1. Testvérkém!

    Igaz, hogy fizikailag nem leszünk együtt, de a szeretet energiáknak ez mit sem számít!
    Tehát, nem leszel egyedül Karácsonykor sem!
    Legyen békés és boldog az Ünnep, az Új Esztendő hozzon beteljesedést, fejlődést, örömöt és minden, de minden jót!!!

    Szeretettel ölelünk:
    AZ EGÉSZ CSALÁDOD :-)

    VálaszTörlés