2012. május 14., hétfő

Szolgálati közlemény ismét


Tisztelt olvasóm!

A blog eredetileg azért indult, hogy élményeimet, itteni benyomásaimat legalább vázlatos formában megőrizhessem a későbbiekre. Örömmel látom viszont, hogy a családom létszámát jóval meghaladó, ma már a száz főnél is több rendszeres olvasó tisztel meg figyelmével, érdeklődésével az oldalon. A létszám ráadásul lassan nő, ami azt jelzi számomra, hogy talán folyamatosan érdekes és új információkat tudok közölni az otthoniakkal.

Nem kis felelősség ez, de nagyon szívesen megosztom minden élményemet a továbbiakban is, ám blog esetében is fontos a visszajelzés minden formája a készítőnek.

Kérem tehát, hogy ha értéket lát a bejegyzésekben és érdemesnek tartja arra, hogy mások is megismerjék a blog által a parányi szigetállam, Niue életét, adja tovább a blog elérhetőségét, ajánlja mások figyelmébe annak tartalmát.

Kérem továbbá, hogy bátran használja az oldalon kínált lehetőségeket, kérjen értesítést az új bejegyzések megjelenéséről és főleg mondja el érzéseit, véleményét az adott témával, bejegyzéssel kapcsolatban. Mindezt regisztációs procedúra nélkül bárki megteheti.
Higgye el, minden visszajelzés, legyen az tetszést kinyilvánító, de akár korholó is csak segíti a készítő munkáját és inspirációt ad a további bejegyzésekhez.

Sok és még talán kusza tervek is formálódnak már a további tartalmakat illetően, hisz évekre elég témát biztosítanak a sziget és az itt élők által adott élmények. Gyűlnek az információk, készülnek a fotók és elegendő anyag esetén megszületik a bejegyzés.

Szívesen megismerném viszont az olvasók érdeklődését, milyen téma, melyik itteni sajátosság az, ami leginkább érdeklődésre tarthat számot?
Kérem tehát, ha kifejezetten érdeklődik a sziget életéből valami iránt, bátran jelezze felém.
A véleményeket, javaslatokat, hozzászólásokat a blogban, a bejegyzéseket követő Megjegyzés küldése mezőben egyszerűen meg lehet tenni.

Általános és személyes kérdések megválaszolására ez a forma nem megfelelő, arra e-mail címemre várom a leveleket.

Köszöni a blog készítője


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése