2012. április 1., vasárnap

Szombat után péntek


Gondoltam, jól kialszom magam, nem számolva a felborult időérzéket görcsösen helyre tenni akaró szervezetemmel. Éjfél körül sikerült elaludnom, de hajnalban szokatlan hangok ébresztettek. Folyt az eső. Írhatnám, hogy zuhogott, de ez nem lenne igaz, hisz egy otthoni zivatar háromszoros erősségét kell elképzelni.



Visszaaludtam. Reggel hat óra körül megszólalt az első kakas, majd bekapcsolódott az eszmecserébe még vagy hat másik. Persze volt mit megbeszélniük, hisz ezek az állatok, a csirkék itt gyakorlatilag vadon élnek, költenek és repülnek. Bizonyára sokat tapasztaltak az éjszaka során.

A mai napi meglepetés a reggeli volt. Magyarországon is lehet papaját kapni, de amit itt láttam és degeszre tömhettem vele magam, az hihetetlen. 



A képen a fogvájó most nem szükséglet, csak az arányok érzékeltetését szolgálja. Ja, és csak az egyiket fogyasztottuk el!

Délben szerintem elnyomott az álom egy kis időre, nem csoda, hisz régebben ez megfelelt az éjfélnek.
Ma még laza nap, holnap némi előkészítő tárgyalás, majd hétfőn kezdődik a felújítás.

Ja, hogy a címre itt is meglegyen a magyarázat, egyszerűen átléptük a nemzetközi dátum választó vonalat, tehát szombaton szálltunk fel és pénteken érkeztünk.

2 megjegyzés:

  1. Szia Jani!

    Örülünk a sikeres megérkezésednek és irigykedünk az óriási papaja reggelid miatt!:-)Sajnos nálunk bundás kenyér volt a menü,de a Tiéd nem meglepő, hiszen amibe csöppentél az egy új világ, tele számunkra nem mindennapi dolgokkal.Sok-sok boldogságot kívánunk ezekhez az újdonsághoz!Kitartást az előtted álló munkához.Vigyázz Magadra!Puszi!
    Nyúlék

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok,

    azért elfogadnék egy szeletet abból a bundás kenyérből :). Aranyosak vagytok és köszönöm a sok jókívánságot. Csók a család :).

    VálaszTörlés