2012. április 9., hétfő

Tíz nap...


Ma van tíz napja, hogy a szigetre, a Niue Köztársaság földjére léptem. Korai lenne még mérleget vonni, annál is inkább, mert nem a jelenlegi állapotokban és feladatkörben kell helytállnom.


Vegyesek az érzéseim, továbbra is magas szinten a türelmetlenségem és alig várom, hogy valóban a felújítás időszaka következzen el és végre a végeredményt láthassam. De az ünnepek után remélhetőleg beindul a munka és nagy ütemben halad a megvalósulás felé. Igaz, hogy a szezon júniusban kezdődik, de kell előtte néhány hét, hogy a felújítási munkálatokat kipihenjük és, hogy lelkileg rákészüljünk a vendégek fogadására. Ma felmérte a feladatot a plumber (vízvezeték szerelő) és kedden reggel hétkor megkezdi a vezetékek szerelését. Elvileg a Húsvét hét fő ellenére holnap reggel az építő is megérkezik és talán a falak felépítése is megkezdődik.

Ma is megfordultunk a motelnél, és ha már oda vetődtünk megkezdtük a mennyezet elemeit képező rétegelt lemezek sérüléseinek gittel való kiegyenlítését. Nem volt nehéz feladat, ahogy az alábbi fotókon látható, elég kényelmes helyzetben sikerült abszolválni a mai napi feladatot.







A holnapi terv a mai munka befejezése, ami azt jelenti, hogy ne várjanak a kedves hölgyismerősök, ebben az évben is kihagyom a locsolást.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése