2012. április 6., péntek

Hard work

A mai nap is munkával telt, ami alapvetően rombolás ismét. Kicsit lehangoló érzés volt valamiért, hogy nem is szeretnék sokat írni róla, fotót meg aztán végkép nem teszek ide, legyen elég a tegnapi látvány.


Valójában azon gondolkodtam, hogy miért is van ez az érzés? Feltehetően a türelmetlenségem az oka, hisz szeretném már a berendezések, bútorok összeállítását végezni és leginkább azon gondolkodni, hogy mi, hova kerüljön, hogy a lehető legjobb legyen az összkép. Ráadásul Icus jóval előbb van ebben a dologban, hisz az Ő fejében már régen összeállt valamiféle kép, sőt tudja azt is, hogy milyen bútorokat, kiegészítőket rejt a konténer.
Ez is egy olyan tulajdonságom, amit itt vissza kell fejlesztenem kissé.

Azért a pihenő időben csak előkerült a fényképezőgép, mert megjelentek a kíváncsi, bár félős pici gyíkok, melyek sok színben pompáznak. Most két példány került lencsevégre.










Az este terv szerint alakult, hisz ma meg kellett mártóznom a gyógyító óceán vizében. A szálláshoz közeli apró köves, de itt akár homokosnak is nevezhető parányi reef, az Utoko volt az a hely, ahol ma már szinte teljesen eláztattak a hullámok.
Hogy látható is legyen miről beszéltem, íme, néhány fotó a helyszínről, de ezúttal kizárólag az épp a dagály idején látható hullámok játsszák a főszerepet.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése