2012. április 5., csütörtök

A felújítás kezdete


Ma megkezdődött a felújítás. Ez a lomok összegyűjtésével, majd a falak és mennyezeti elemek ellenőrzésével, a sérült burkolatok lebontásával járt. Mit mondjak, volt mit aprítani a tejbe, hogy a jó magyar közmondással ábrázoljam a történéseket. 


Ébresztő hat órakor, majd irány Joe háza. Hogy ne kelljen kilométereket gyalogolni a motelig, béreljük az autót. Természetesen csend a ház körül, Ica kopog, köszön. Rövid morgás a válasz és később álmos hang, hogy persze, vigyük az autót.

A munka nyolc körül kezdődött és míg az építők a falakat ellenőrizték, addig mi a régi, már nem használható berendezéseket távolítottuk el a unitokból. Az alább látható rakás nagyjából a hatszorosára nőtt.


Ahogy haladt előre az idő, úgy haladtak a szorgos építők is, így délután három körül gyakorlatilag leszedték a cserélendő borításokat, kivették a szükséges falakat. Nem állítom, hogy sok helyen kell új burkolatot készíteni, de azért van olyan fal, aminek most csak a váza látható.






Napközben a helyszínre szállították a gyakorlatilag velünk együtt érkező konténert, melyben a motel berendezéseinek java része érkezett Új-Zélandról. A lerakodás gyors és szakszerű volt, de leginkább egyszerűnek mondanám.


Bevallom, fárasztó, talán kissé megterhelő is volt ez a nap, így elmaradt a mai lábáztatás, majd pótolom holnap. Azért, hogy a posztból ma sem hiányozzon a csoda, itt az a lemenő nap, melytől még el tudtam köszönni, mielőtt otthon megkezdte napi útját.



1 megjegyzés:

  1. Tetszik a motel, már most! Mi lesz később?! :-)
    Határozottan beindultak a dolgok! Jók az energiák!
    Jók vagytok gyerekek!
    :-)

    VálaszTörlés